sensues – deskundig, flexibel en één vast aanspreekpunt

Mooie kantoorinterieurs die kloppen

Bouw, Installatie & Techniek | 2021

Het vaste aanspreekpunt van Sensues – systeemwanden, systeemplafonds en projectinrichting – is Suzanne Hurkmans. Zij besloot samen met partner René in 2002 voor zichzelf te beginnen met dit zeer gespecialiseerde werk. “In het begin heb ik zelfs nog meegeholpen met de montage, inmiddels concentreer ik mij op het projectmanagement.” Vele klanten blijven terugkomen voor hun gouden combinatie.

Het projectmanagement leerde Suzanne bij haar vorige werkgever: “Je bent de spin in het web en overziet een klus van de eerste tekening tot en met het laatste (afdek)plaatje. Inmeten, inkopen, inplannen en inspectie zijn daarbij hoofdzaken.” Ze wilde eigenlijk van jongs af aan al loodgieter worden, of in ieder geval iets technisch. Ze heeft ‘een hoofd voor getallen’ en is bedreven in het lezen van tekeningen. Niet onbelangrijk, want: “Je kunt je niet voorstellen hoe vaak een goede tekening nét niet aansluit op de werkelijkheid ter plekke.”

Van één plafond tot complete kantoortorens

Sensues is gespecialiseerd in systeemwanden, systeemplafonds en projectinrichting. Maar dat klinkt toch wat te karig. “Uiteindelijk draait het erom dat wij mogen realiseren wat een vastgoedbeheerder met zijn klant en een architect bedenkt. Dát zijn onze opdrachtgevers.” En het zijn geen kleine jongens die dan in Velserbroek terecht komen. Van de Willem de Kooning akademie in Rotterdam tot het Viñoly-gebouw aan de A10 in Amsterdam. “Ik ben dol op de variatie in ons werk. Het ene moment maken wij de complete hal en receptie van een kantoortoren. Het andere maken wij de wanden van de behandelruimtes en het plafond van de fysiotherapeut op de hoek van de straat. Iedereen krijgt dezelfde aandacht en afwerking.”

Samenwerken op de milllimeter

“Het is millimeterwerk wat wij doen. En dat zijn millimeters die níet op de tekeningen staan.” Het zorgvuldige millimeterwerk is het domein van René en zijn ploeg. Sensues heeft in de loop der jaren mensen om zich heen verzameld met dezelfde visie op kwaliteit. “Wij hebben twee eigen medewerkers die precies weten wat ze doen. Voor schilderwerk, stofferen, loodgieten en elektra zetten wij alleen maar bekenden in die vertrouwd zijn met ons en ons werk.”

Kantoor inrichten op afstand

De meeste opdrachtgevers blijven jaar in, jaar uit met nieuwe projecten terugkomen. “Wij zijn er trots op dat wij bijvoorbeeld voor FedEx van pand naar pand voor de inrichting worden meegenomen.” Waar Sensues ook trots op mag zijn is de Chinese opdrachtgever die vanuit Hangzhou opdracht gaf voor het inrichten van een pand in Hoofddorp. “Dat hebben wij per email met hen afgehandeld, waarbij wij ook maar meteen gezorgd hebben voor allerlei voor óns normale zaken als het afsluiten van een inboedelverzekering en aansluiting op het gas.” Wat je ‘ver gaan’ voor je klanten noemt!

‘Straks zitten wij toch weer met elkaar op kantoor’

“Zodra het weer mag zitten wij weer met elkaar op kantoor, alleen misschien niet in kantoortuinen, maar meer in eigen kamers.” Of klanten nu gipswanden willen, glas met zwartmetalen profielen of – nu in de mode – eiken afwerking: Suzanne en haar partner René kunnen erop rekenen dat zij voor een nette afwerking van interieur van een bedrijfspand naar Sensues blijven komen.


Contactgegevens van SensueS

Zadelmakerstraat 34
1991 JE Velserbroek

TelefoonnummerE-mailadresWebsite

Sterkste Schakel van de regio Kennemerland Grande Finale 2021

12-11-2021

Meer informatie & kaarten bestellen