Verkiezing

De Sterkste Schakel Trofee is dé ondernemingsprijs voor de regio Rijnland en de regio Kennemerland. Eenmaal per jaar wordt deze prestigieuze prijs uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming. Sinds de start in 2004 kent de Sterkste Schakel diverse categorieën, waaronder: ‘Automotive’, ‘Bouw, Installatie en Techniek’, ‘Detail- en Groothandel’, ‘Dienstverlening’,  ‘Toerisme, Horeca en Recreatie’, ‘Internationaal Zakendoen’.

Spin-offs

De Sterkste Schakel kent inmiddels diverse spin-offs zoals de Sterkste Student Verkiezing, de Sterkste Site Verkiezing, de Grant Thornton Groeiversneller, de That’s Lease Penning voor Internationaal Zakendoen en sinds 2012 ook de Publieksprijs, waarbij het publiek een persoonlijke stem kan uitbrengen op hun eigen favoriet.

Doelstellingen

Met het uitreiken van de prijs stelt de Kring van de Sterkste Schakel zich ten doel: Bekendheid te geven aan en belangstelling te wekken voor positieve ontwikkelingen in de Rijnlandse en Kennemerlandse economie. Het grote belang van een gezond ondernemingsklimaat in de regio te benadrukken. Ondernemingen te belonen voor goed klantgericht ondernemerschap.

Organisatie

De organisatie van de verkiezing is in handen van De Reus Media (uitgever van het regionale zakenmagazine Rijnstreek Business) en leden van de Kring van de Sterkste Schakel. Het initiatief wordt ondersteund door Grant Thornton en That’s Lease.

Sterkste Schakel van de regio Kennemerland Grande Finale 2024

06-12-2024

Meer informatie & kaarten bestellen