Laden Evenementen
Sterkste Schakel Kennemerland

Sterkste Schakel van de regio Kennemerland Grande Finale 2023

1 december 2023 @ 19:30 - 23:30

Finale op vrijdag 1 december 2023 in de Kerstsfeer van Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk

Zo’n 50 genomineerden, verdeeld in 8 sectoren, zijn in de race voor de felbegeerde titel van De Sterkste Schakel van de regio Kennemerland 2023. Op de finaleavond zullen, naast de Sterkste Schakel Trofee, de Grant Thornton Groeiversneller, de Publieksprijs, de That’s Lease Penning voor Internationaal Zakendoen ook nog 7 andere sectorpenningen worden uitgereikt aan de winnaars in de sectoren Bouw, Installatie & Techniek Groot en Klein, Dienstverlening Groot en Klein, Automotive, Retail Non-Food en Horeca & Retail Food. Dit alles in de sfeervolle ambiance van de Keizerzaal van Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. De presentatie is in handen van Bob Heeren. Het belooft een spannend evenement met een super gezellige nazit en verrassend entertainment te worden. De dresscode van de avond is feestelijk!

Programma

19.30 uur
Ontvangst gasten in de Tappenbeck Foyer (1 etage)

Tijdens de welkomstborrel en tijdens de pauze treedt kerstzangeres Laurie voor u op

20.15 uur
Plaats nemen in de Keizerzaal voor de finale avond (1e etage)


20.30 uur – 21.30 uur
Finaleavond (deel 1)

21.30 uur – 22.00 uur
Pauze met optreden van kerstzangeres Laurie

22.00 uur – 23:00 uur
Finaleavond (deel 2) met o.a. uitreiking van de Sterkste Schakel Trofee

23.00 uur – 01.00 uur
Gezellige after -party

01.00 uur
Einde

Parkeren

U kunt uw auto gratis parkeren op de eigen parkeerplaats of in de parkeergarage van Grand Hotel Huis ter Duin. De slagboom zal bij vertrek voor uw auto geopend worden. U heeft dus geen uitrijkaart nodig.

Dineren voorafgaand aan de Sterkste Schakel avond?

Maak van de finale avond een complete avond uit, met diner en overnachting. Grand Hotel Huis ter Duin biedt de bezoekers op vrijdag 1 december diverse mogelijkheden. Reserveringen voor een diner en een overnachting staan op zichzelf en dient u zelf bij Grand Hotel Huis ter Duin te doen. Reserveren kan via telefoon 071 365 1300 of per mail [email protected].

Routebeschrijving

Organisatie & Partners

De Sterkste Schakel van de regio Kennemerland is mogelijk gemaakt door het zakenmagazine Rijnstreek/Kennemerland Business, Grand Hotel Huis ter Duin, Grant Thornton, That’s Lease, Solid Rental, Lemkes Bloemsierkunst, Plein 10 en SEO Ninja.

Tickets bestellen

Zo lang de voorraad strekt zijn er tot vrijdag 24 november 2023 10.00 uur online (extra) e-tickets te bestellen. Elk genomineerd bedrijf en elk Kring-Jurylid ontvangt sowieso 1 gratis ticket. Speciaal voor genomineerde bedrijven zijn er bedrijfsvouchers vanaf 2 personen verkrijgbaar inclusief onbeperkt hapjes en drankjes vanaf 19:30 uur tot 01.00 uur.

Bestel hier je tickets