Laden Evenementen
Sterkste Schakel Kennemerland

Sterkste Schakel van de regio Kennemerland Grande Finale 2024

december 6 @ 19:30 - december 7 @ 01:00

Finale op vrijdag 6 december 2024 in de Kerstsfeer van Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk

Zo’n 50 genomineerden, verdeeld in 9 sectoren, zijn in de race voor de felbegeerde titel van De Sterkste Schakel van de regio Kennemerland 2024. Op de finaleavond zullen, naast de Sterkste Schakel Trofee, de Grant Thornton Groeiversneller, de Publieksprijs, de That’s Lease Penning voor Internationaal Zakendoen ook nog 8 andere sectorpenningen worden uitgereikt aan de winnaars in de sectoren Bouw, Installatie & Techniek Groot en Klein, Dienstverlening Groot, Middelgroot en Klein, Automotive, Retail Non-Food en Horeca & Retail Food. Dit alles in de sfeervolle ambiance van de Keizerzaal van Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. De presentatie is in handen van Bob Heeren. Het belooft een spannend evenement met een super gezellige nazit en verrassend entertainment te worden.

De dresscode van de avond is feestelijk!

Programma

19.30 uur Ontvangst gasten in de Tappenbeck Foyer (1 etage)

20.15 uur Plaats nemen in de Keizerzaal voor de finale avond (1e etage)

20.30 uur – 21.30 uur Finaleavond (deel 1)

21.30 uur – 22.00 uur Pauze

22.00 uur – 23:00 uur Finaleavond (deel 2) met o.a. uitreiking van de Sterkste Schakel Trofee

23.00 uur – 01.00 uur Gezellige after -party met live muziek en verrassende entertainment

01.00 uur Einde

Parkeren

U kunt uw auto gratis parkeren op de eigen parkeerplaats of in de parkeergarage van Grand Hotel Huis ter Duin. Bij vertrek kunt u bij de receptie een gratis uitrijkaart verkrijgen. 

Dineren voorafgaand aan de Sterkste Schakel avond?

Maak van de finale avond een complete avond uit, met diner en overnachting. Grand Hotel Huis ter Duin biedt de bezoekers op vrijdag 6 december diverse mogelijkheden. Reserveringen voor een diner en een overnachting staan op zichzelf en dient u zelf bij Grand Hotel Huis ter Duin te doen. Reserveren kan via telefoon 071 365 1300 of per mail [email protected].

Routebeschrijving

Organisatie & Partners

De Sterkste Schakel van de regio Kennemerland is mogelijk gemaakt door het zakenmagazine Rijnstreek/Kennemerland Business, Grand Hotel Huis ter Duin, Grant Thornton, That’s Lease, Solid Rental, Lemkes Bloemsierkunst, Plein 10 en SEO Ninja.

Tickets bestellen

Zo lang de voorraad strekt zijn er tot vrijdag 22 november 2024 17.00 uur online (extra) e-tickets te bestellen. Elk genomineerd bedrijf en elk Kring-Jurylid ontvangt sowieso 1 gratis ticket. Speciaal voor genomineerde bedrijven zijn er bedrijfsvouchers vanaf 2 personen verkrijgbaar inclusief onbeperkt hapjes en drankjes vanaf 19:30 uur tot 01.00 uur.

Bestel hier uw tickets