Laden Evenementen
Sterkste Schakel Kennemerland

Sterkste Schakel van de regio Kennemerland Grande Finale 2022

november 25 @ 19:30 - november 26 @ 00:30

46 genomineerden, verdeeld in 8 sectoren, zijn in de race voor de felbegeerde titel van De Sterkste Schakel van de regio Kennemerland 2022. Op de finaleavond zullen, naast de Sterkste Schakel Trofee en de Grant Thornton Groeiversneller ook de 8 sectorpenningen worden uitgereikt aan de winnaars in de sectoren Internationaal Zakendoen, Detailhandel, Automotive, Bouw, Installatie & Techniek (klein en groot),  Dienstverlening (klein en groot) en Groothandel. Dit alles in de gezellige ambiance van Club West in het SC Telstar/BUKO Stadion met uitzicht op het voetbalveld, gelegen aan Minister van Houtenlaan 123 in Velsen-Zuid.

Het programma

19:30 uur – 20:15 uur
Ontvangst in de Witte Leeuwen Kooizaal met borrel en bittergarnituur

20.15 uur
Deuren van Club West openen

20.30 uur – 21.30 uur
Finaleavond (deel 1)

21.30 uur – 22.00 uur
PAUZE

22.00 uur – 23:00 uur
Finaleavond (deel 2) met o.a. uitreiking van de Sterkste Schakel Trofee

23.00 uur – 00.30 uur
Gezellige afsluiting in de Witte Leeuwen Kooizaal met borrel en bittergarnituur.

Locatie & Parkeren

U wordt met uw gasten verwelkomd op de rode loper van een unieke locatie: Een voetbal stadion, klein en intiem, maar met een grote uitstraling. Het hele stadion is onderdeel van de Sterkste Schakel beleving. Gelegen in het hart van de IJmond, zeer centraal gelegen met een goede bereikbaarheid per trein, bus en auto. Tegenover het stadion ligt een groot gratis parkeerterrein. De auto kunt u hier makkelijk en gratis parkeren.

SC Telstar/BUKO Stadion, Minister van Houtenlaan 123, Velsen-Zuid.

Overnachten

Niet ver van het stadion staan prachtige hotels waar u eventueel samen met u gasten kunt overnachten. Wilt u aan zee of wilt u in het bos? Er valt voldoende te kiezen.

Organisatie & Partners

De Sterkste Schakel van de regio Kennemerland is mogelijk gemaakt door het zakenmagazine Rijnstreek/Kennemerland Business, SC Telstar, Grant Thornton, That’s Lease, Solid Rental, Elles & Hellen Decor & Architectuur, Lemkes Bloemsierkunst, Verhees Notarissen.

Kaarten bestellen

Tot vrijdag 25 november 2022 om 19.00 uur is het mogelijk om extra kaarten te bestellen. Speciaal voor genomineerde bedrijven zijn er bedrijfsvouchers vanaf 2 personen verkrijgbaar inclusief onbeperkt hapjes en drankjes vanaf 19:30 uur tot 00.30 uur.

KLIK HIER OM UW KAARTEN TE BESTELLEN